AutomationsCentralen står i centrum på Elmia Automation

Undrar du över vad du kan automatisera i din produktion? Eller hur du upphandlar en automationslösning på bästa sätt? Besök oss i AutomationsCentralen på Elmia Automation – vi har experter på plats som ger svar på dina frågor!

Personlig rådgivning inom automationsfrågor
För fjärde gången arrangeras succén AutomationsCentralen (monter D07:65) där du får möjlighet till personlig rådgivning inom automationsfrågor för industriföretag. Här kan du träffa våra experter som ger konkreta tips på lösningar som passar i det egna företaget. Det går även att boka tid för rådgivning, på plats i montern. Du kan även få ta del av hur vi arbetar med FoU-uppdrag åt olika företag som kanske inte tidigare jobbat med robotiserade processer i sin produktion, samt höra om hur vi är involverade i den statliga satsningen Robotlyftet, för att främja automation och robotisering inom små och medelstora industriföretag.

Olika paneldebatter varje dag
Ta även chansen att varje dag med start kl. 10:00 lyssna på de fem största robotleverantörerna som debatterar kring ett speciellt tema. Framtid och trender, Automation i SME, Maskin-säkerhet och Kompetensbehov/Användarvänlighet är de teman som lyfts.

Prova-på-utbildning för industrirobotar
I nära anslutning till AutomationsCentralen erbjuder vi även en kostnadsfri prova-på utbildning i användandet av industrirobotar.

Kom och möt den sociala roboten Furhat i AutomationsCentralen!
Furhat är roboten som kan kommunicera med dig och flera andra personer samtidigt, med både naturlig röst och ansiktsuttryck. Du kan pröva att ställa frågor till Furhat, om bland annat hålltider och programpunkter i Automationscentralen. Kom och pröva om du får bra svar!

Elmia Automation är den ledande automationsmässan för Sveriges tillverkningsindustri och arrangeras i Jönköping 15-18 maj 2018. AutomationsCentralen är ett samarbete mellan Elmia Automation, SAG och Robotdalen.

Klicka här för att se hela programmet för AutomationsCentralen!


Den sociala roboten Furhat. Foto: Alice Öberg

...

 


Senaste artiklar