Heldagskonferens om robotbaserad automation

Den 12 september 2017 är det dags för konferensen Robotbaserad automation att inta Elmia. Under en heldag får du en unik överblick av potentialen och konkurrenskraften med robotiserad automation i mindre och medelstora företag. Nytt för i år är ett studiebesök dagen efter konferensen.

Fram till den 4 juli har Elmia ett boka-tidigt-pris, så anmäl dig redan idag!

Ur programmet
På konferensen delar experter på robotautomation med sig av exempel ur användarens perspektiv. Programmet innehåller också framgångssagor från industriella företag som investerat i robotbaserad automation och trendspaning på flera framtida användningsområden. Dagen avrundas med middag och mingel.

Se hela programmet här.

Studiebesök på Husqvarna
En nyhet i år är ett kostnadsfritt studiebesök dagen efter konferensen, den 13 september. Följ med till Husqvarna på ett intressant besök och få en inblick i hur de jobbar med automatiserad produktion.

Ditt deltagande anmäls i förväg i samband med anmälan till konferensen. Det är begränsat antal platser.

För mindre och medelstora företag
Konferensen riktar sig till mindre och medelstora företag, till exempel leverantörer och legotillverkare inom metallbearbetning, plastbearbetning samt trä- och möbelindustrin. Här får VD, produktionschefer och alla funktioner inom produktion möjlighet att snabbt och enkelt få en överblick av potentialen inom robotbaserad automation. 

Priser och anmälan

Direktlänk till anmälan

 

 

...

 


Senaste artiklar