Flexibelt, individanpassat stöd för innovationer

Robotdalen hjälper innovatörer, entreprenörer och företag att utveckla och kommersialisera robotinnovationer. Vi har kompetens inom produktutveckling, tekniska analyser, konceptualisering, simulering, affärsutveckling och marknadsutveckling. Genom våra samarbetspartners och vårt nätverk kan du få tillgång till finansiering, prototypbyggare, universitet, tidiga kunder, inkubatorer, kommersialiseringsaktörer med flera. Vi arbetar inte med en statisk innovationsprocess utan bidrar till utvecklingen av din robotlösning genom att kontinuerligt se över och säkerställa att du har tillgång till rätt kompetens och nätverk utifrån de behov och utmaningar du står inför.

Peter Stany

Ansvarig Innovationsstöd
Telefon 070-934 93 02

E-post


Kontakta mig och berätta om din innovation. Du behöver inte avslöja affärshemligheter, men beskriv innovationen lite kort, så kontaktar jag dig!

 

Berätta om din innovation


Vi åtar oss även olika FoU-uppdrag åt företag.
Läs mer om detta här!

Vårt signum är ett flexibelt, individuellt stöd

”Samarbetet med Robotdalen, efter vinsten av Robotdalen Innovation Award 2012, har gett oss ovärderlig tillgång till kompetens och ett helhetstänkande kring innovationer.”

Tomas Ward, VD Bioservo Technologies AB

 

Robotdalen Innovation Award

Robotdalen Innovation Award är tävlingen som riktar sig till entreprenörer, innovatörer, nystartade företag samt forskare och doktorander från hela världen som har idéer, koncept eller lösningar med kommersiell potential och banbrytande teknik, inom robotik och automation.

En sömnhjälpsrobot, Somnox - skapad av ett holländskt team, utsågs till vinnare av Robotdalen Innovation Award 2017 vid en prisceremoni i Västerås den 6 februari. Det danska startupbolaget Berger Neurorobotics vann specialpriset Emerging Technologies Award, för sin lösning gällande maskininlärande teknologi som adresserar viktiga frågor och behov inom fysiologi och hälsa, i detta fall ett hjälpmedel för dementa.

I dagsläget är det inte bestämt när nästa Robotdalen Innovation Award kommer att gå av stapeln. Men håll gärna ögonen öppna!