Följ Robotdalens blogg om robotinnovationer

Här kan du lästa de senaste nyheterna inom Robotdalens verksamhet samt följa vårt arbete med olika projekt och nya robotinnovationer.

Visar alla artiklar taggade med Mälardalens högskola

75 miljoner kronor satsas på Automation Region Research Academy (ARRAY), en industriforskarskola och unik samverkansplattform för ingenjörsforskningen vid Mälardalens högskola (MDH).
Den adjungerade professorn Lars Pettersson på Skanska inleder sin professur på Mälardalens högskola för att delta i utvecklingen av robotapplikationer för effektivisering av byggprocessen.
Nu öppnar ett testcenter för samarbetande robotar i Robotdalens lokaler i Västerås. Syftet med testcentret är att hitta nya processer och applikationer med ny teknik inom svensk tillverkningsindustri.
Just nu söker Robotdalen nya studenter till examensarbeten för ett antal projekt inom industrirobotik. Läs mer om historiken och hur det fungerar här!
2015-09-28 i Fallprevention, Mälardalens högskola, teknikstöd, partners av Klas Larsson
Mälardalens Högskola bygger konsortium för framtida forskningsprojekt vid om teknikstöd för äldres fallförebyggande träning. Nu sökes samarbetspartners.
2014-12-01 i Robotprogrammering, Mälardalens högskola av Klas Larsson
Batu Akan, akademin för innovation, design och teknik, försvarar sin doktorsavhandling på Mälardalens högskola den 8 december.

 


Senaste artiklar