Följ Robotdalens blogg om robotinnovationer

Här kan du lästa de senaste nyheterna inom Robotdalens verksamhet samt följa vårt arbete med olika projekt och nya robotinnovationer.

Visar alla artiklar taggade med industri

2017-11-13 i industri, AutomaTHINK, debatt, produktionsteknik av Klas Larsson
"Vi har fem recept för att se till att Sverige även i framtiden ska kunna räknas som en av världens starkaste industrinationer. Om politikerna följer dessa kan vi säkra jobb, innovationskraft och skatteintäkter", skriver företrädare för tankesmedjan AutomaTHINK, där bland annat Robotdalens associerade partner Ove Leichsenring ingår.
Undrar du över vad och hur du kan automatisera i din produktion, eller hur du upphandlar en automationslösning på bästa sätt? Det kan experter svara på i Automationscentralen - mötesplatsen för slutkunder och leverantörer på Elmia Automation 2016.
2014-08-15 i YourFlow, industri, flöde av Jessica Karlsson
I början av året lanserades YourFlow; en mjukvara för värdeflödesanalys för industri och administrativa processer som på ett unikt, logiskt och tydligt sätt visualiserar logistiken i produktionen. Nu ligger företaget bakom produkten, YourFlow AB, på Almis Tech 20 lista.
2014-02-25 i YourFlow, industri, mjukvara, värdeflöde av Jessica Karlsson
Anders Bergdahl har utvecklat YourFlow, en mjukvara för värdeflödesanalys som ska ge effektivare produktion. Första kundordern har landat och produkten lanseras. En spännande resa fortsätter!
2014-02-10 i Elmia Automation, event, mässa, industri av Jessica Karlsson
Nu pågår förberedelserna för fullt! Den 6-9 maj träffar du oss i montern Automationscentralen på mässan Elmia Automation i Jönköping.

 


Senaste artiklar