Följ Robotdalens blogg om robotinnovationer

Här kan du lästa de senaste nyheterna inom Robotdalens verksamhet samt följa vårt arbete med olika projekt och nya robotinnovationer.

Visar alla artiklar taggade med vård och omsorg

Näringsminister Mikael Damberg (S) och Robotdalens Adam Hagman uttalar sig i SVT, om det fortsatta stödet från statliga Vinnova, för att fortsätta utveckla Robotdalens verksamhet med nya tekniska lösningar inom vården.
Robotikföretaget Camanio Care, som utvecklar och säljer ny teknik inom vård och omsorg, har förvärvat alla tillgångar i före detta Giraff Technologies som ägts av JoiceCare AB, ett dotterbolag till Phoniro AB.
Vi frågar oss vad som är en vettig eller vad som är en felställd fråga, när media vill veta vad allmänheten tycker om framtidens välfärd.
2015-06-11 i P4 Västmanland, hälsorobotik, vård och omsorg av Klas Larsson
Lyssna på intervjun som bland annat handlar om robotar och tekniska hjälpmedel inom vården, och vad en robot egentligen är.
Företaget Soultions for tomorrow hoppas kunna sätta en ny branschstandard med sina nya mobila röntgenmaskiner.
2014-04-08 i äldre, självständighet, vård och omsorg, Sunside, VINNOVA av Jessica Karlsson
Vi tror på fler tekniska lösningar som ger äldre möjlighet till självständighet, delaktighet och ett aktivt liv. Samtidigt är det inte alltid så lätt att nå ut med ny teknik i hälso- och sjukvårdssektorn. Det vill vi förändra.

 


Senaste artiklar