Följ Robotdalens blogg om robotinnovationer

Här kan du lästa de senaste nyheterna inom Robotdalens verksamhet samt följa vårt arbete med olika projekt och nya robotinnovationer.

Visar alla artiklar taggade med innovation

2019-04-15 i Seminarium, innovation, rehabilitering, exoskelett av Klas Larsson
Nu kan du anmäla dig till det kostnadsfria seminariet som arrangeras av Region Västmanland Innovation i samarbete med Robotdalen
Robotics Care AB med innovationen Poseidon har beviljats EU-medel från Horizon 2020 efter att ha fått toppbetyg i utvärderingsrapporten.
2016-06-30 i yumi, ABB, industrirobotik, innovation, OpiFlex, award av Klas Larsson
19-22 juni arrangerades Automatica, en av världens största mässor för robot- och fabriksautomation, i München. Under mässan vann ABB:s kollaborativa robot YuMi första pris i innovationstävlingen Invention and Entrepreneurship in Robotics Award (IERA).
2016-01-26 i innovation av Klas Larsson
Med bred kompetens och ett omfattande nätverk stöttar Robotdalen ny robotik och tekniska lösningar, från idé till produkter färdiga för marknaden. Genom verksamheten i Södermanlands, Västmanlands och Örebro län har flera produkter nu sett dagens ljus.
2014-02-21 i hjälpmedel, innovation, uppfinning av Jessica Karlsson
En andra träff för ett nybildat nätverk för uppfinnare, företagare och finansiärer besöktes av Tvärsnytt som kikade på innovationer för framtidens vård och omsorg.

 


Senaste artiklar